Activiteiten

Kijk regelmatig op deze pagina om te zien wat voor leuke activiteiten we organiseren.

Op dit moment hebben wij helaas geen activiteiten op het programma staan. Kom later eens terug om nieuwe activiteiten te bekijken.

Ladies Day

11 november

  • 20% korting op alle sieraden, tassen en sjaals.
  • Proeverij koffiespecials
  • Graties advies van haar- en schoonheidsspecialist

Cacao Museum

2 december

 Het Cacaomuseum is het resultaat van twee passies: fijne smaak en het behoud van regenwouden. De eigenaar Henkjan Laats heeft jarenlang in cacaoproducerende landen gewerkt en heeft ook als kok in verschillende restaurants gewerkt. Vanavond neemt hij ons mee in de wereld van cacao en chocolade beginnend in Zuid-Amerika -het continent waar cacao zijn oorsprong heeft-, en eindigend in Nederland, Amsterdam en het Czaar Peterkwartier, dat een zeer rijk cacao-en chocoladeverleden.

Heropening de Fakkel

30 oktober

Op zaterdag 30 oktober is de hernieuwde opening van de Fakkel en maken we er een klein feestje van met koffie en wat lekkers. Daarnaast krijgen de eerste 50 klanten een speciale goodie bag.

4 november

‘Waar een wil is, is een omweg’

Een ziel op zoek naar zin, van Wouter ter Braake

Wouter ter Braake vertelt ons zijn persoonlijke verhaal van een wrede jeugd, vele omzwervingen en avonturen tot het moment dat de stem van acceptatie en vergeving in zijn bewustzijn de overhand krijgt. Deze stem opent deuren naar nieuwe perspectieven en persoonlijke groei.

Faith café

7 november

Faith-café is een plek om met een drankje in je hand, in een gezellig eetcafé, na te denken en delen over geloven in God en de Bijbel.

Dag van de duurzaamheid

9 oktober

Op de Dag van de Duurzaamheid is dat we met zijn allen laten zien hoe duurzaamheid past in ons dagelijks leven. En dat het mogelijk is.