Meteen naar de inhoud

Activiteiten

Kijk regelmatig op deze pagina
om te zien wat voor leuke
activiteiten we organiseren.

Activiteiten

Kunst in BinnenInn

Lelystadse kunstenaars krijgen bij ons de ruimte om hun kunst te presenteren. Acht weken lang mogen zij hun werken in onze huiskamer hoek aan de muur hangen.

Terugkomende activiteiten

Nieuwe_flyer_tompouce_5,50_Reclame (1) september 2022

Tompoucen dag

Elke woensdag

Tompouce + drankje naar keuze voor €5,50!

Samen lunchen

Dinsdag t/m zaterdag

Je bent dagelijks welkom (dinsdag-zaterdag) met je gevulde broodtrommeltje. Met elkaar lunchen is gezelliger dan alleen je broodje eten. Ook onze gastheren en gastvrouwen kunnen je gezelschap houden en een broodje mee eten.
Kosten: Geen, behalve je eigen bestelde koffie/thee.

zwaaien met broodtrommels
image1

Live pianospel

Elke laatste zaterdag van de maand tussen 15:00 en 16:30

Elke laatste zaterdag van de maand komt Igna Geveke tussen 15:00 en 16:30 piano spelen. Kom langs om te genieten van live pianospel!

Uitgesteld kopje koffie

Elke dag

Dit is een kopje koffie dat je voor iemand anders bestelt en betaalt. Je doet dit voor een onbekende die op een later moment zin heeft in een kopje koffie maar dat niet kan betalen. Een vriendelijk gebaar en een makkelijke manier om iets voor een ander te doen!

coffee-g673139f53_1920

De stilte ruimte

Elke dinsdag - zaterdag 10:00-12:00

De stilteruimte van BinnenInn is een unieke plek in Lelystad. Je kunt hier binnenlopen om van de stilte te genieten of een kaarsje te branden. In de hectiek van deze tijd kan BinnenInn voor jou een plek zijn om tot jezelf te komen. Deze ruimte is toegankelijk voor iedereen die behoefte heeft aan een moment van bezinning. Voor de een is het een plaats om te mediteren of te bidden. Voor de ander een plek om een gedachte op te schrijven of een lichtje aan te steken.