Meteen naar de inhoud

Activiteiten

Kijk regelmatig op deze pagina om te zien wat voor leuke activiteiten we organiseren.

De week tegen eenzaamheid - 29 september t/m 6 oktober 2022

Marktkraam

1 oktober 2022

Op zaterdag 1 oktober staat er een marktkraam voor de deur waar meerdere coalitie partners informatie geven over verschillende activiteiten en mogelijkheden om je sociale contacten en netwerken uit te breiden.

Ook kan je geholpen worden bij het downloaden van de app: Lelystad met elkaar. 
In de app vind je allerlei informatie over eenzaamheid en activiteiten die bijdragen aan je contacten en ontmoetingen.

Koffiespecials

29 september t/m 1 oktober 2022

Zaterdag 1 oktober is het de wereld koffie dag, daarom hebben we vanaf donderdag 29 september t/m zaterdag 1 oktober een aantal leuke koffie specials voor €3,95!

Bloemstukje maken met kinderen

5 oktober 2022 15:00 - 16:30

Een gezellige activiteit met elkaar. Je mag een mooi bloemstukje komen maken. Wij zorgen voor de benodigdheden. Je mag het bloemstukje zelf houden maar het is natuurlijk ook leuk om deze weg te geven aan iemand in je omgeving. Iemand die het in deze Week tegen Eenzaamheid goed kan gebruiken.

First dates

6 oktober 2022 18:30 - 21:30

Meld je aan via: info@binneninnlelystad.nl en wij proberen een match te vinden.

Onze vrijwilligers zullen met liefde een lekkere maaltijd verzorgen.

Aanmelden voor: 29 september.

Kosten: alleen je eigen gebruikte consumpties.

Terugkomende activiteiten

Tompoucen dag

Elke woensdag

Uitgestelde koffie

Elke dag

Dit is een kopje koffie dat je voor iemand anders besteld en betaald. Je doet dit voor een onbekende die op een later moment zin heeft in een kopje koffie maar dat niet kan betalen. Een vriendelijk gebaar en een makkelijke manier om iets voor een ander te doen!

Samen lunchen

Dinsdag t/m zaterdag

Je bent dagelijks welkom (dinsdag-zaterdag) met je gevulde broodtrommeltje. Met elkaar lunchen is gezelliger dan alleen je broodje eten. Ook onze gastheren en gastvrouwen kunnen je gezelschap houden en een broodje mee eten.
Kosten: Geen, behalve je eigen bestelde koffie/thee.

Live pianospel

Elke laatste zaterdag van de maand tussen 15:00 en 16:30

Elke laatste zaterdag van de maand komt Igna Geveke tussen 15:00 en 16:30 piano spelen. Kom langs om te genieten van live pianospel! 

Ladies Day

11 november

  • 20% korting op alle sieraden, tassen en sjaals.
  • Proeverij koffiespecials
  • Graties advies van haar- en schoonheidsspecialist

Cacao Museum

2 december

 Het Cacaomuseum is het resultaat van twee passies: fijne smaak en het behoud van regenwouden. De eigenaar Henkjan Laats heeft jarenlang in cacaoproducerende landen gewerkt en heeft ook als kok in verschillende restaurants gewerkt. Vanavond neemt hij ons mee in de wereld van cacao en chocolade beginnend in Zuid-Amerika -het continent waar cacao zijn oorsprong heeft-, en eindigend in Nederland, Amsterdam en het Czaar Peterkwartier, dat een zeer rijk cacao-en chocoladeverleden.

Heropening de Fakkel

30 oktober

Op zaterdag 30 oktober is de hernieuwde opening van de Fakkel en maken we er een klein feestje van met koffie en wat lekkers. Daarnaast krijgen de eerste 50 klanten een speciale goodie bag.