Ga naar de inhoud

Wie vormen BinnenInn?

Wie zijn onze waardevolle partners? En wie vormen ons bestaan? Op deze pagina vind je alle partijen die BinnenInn maakt tot wie we zijn. Lees vooral verder om meer te weten te komen!


HET HART VAN BINNENINN

Zin in een goed gesprek, een betekenisvolle ontmoeting of een heerlijk kopje koffie met karakter? Onze vrijwilligers staan voor jou klaar. Wij serveren koffie en thee van Man met de baard, onze lokale koffiebranderij.


DE WERELDWINKEL

De vrijwilligers van de Wereldwinkel willen iedereen aanmoedigen om bewust te kopen en zo actief bij te dragen aan een consumptiepatroon dat goed is voor mens, samenleving en milieu. Wereldcadeaus zijn eerlijk, lekker, mooi, authentiek en waardevol.


DE FAKKEL

Ben je op zoek naar christelijke boeken, bijbels, kaarten, cadeauartikelen of mooie muziek? kom naar BinnenInn en bezoek Boekhandel de Fakkel.

DE GROENE SLUIS

Kringloopwinkel De Groene Sluis voorziet BinnenInn van mooie items voor het interieur. Alle producten zijn met zorg geselecteerd zodat er altijd een verrassend aanbod is.

DE ONTMOETINGSKERK

De Ontmoetingskerk is een plek waar je God kan ontmoeten, waar je vrienden maakt, gezelligheid vindt en levensvragen kunt stellen.

HET ANKER

We werken samen aan een gemeenschap waarin zichtbaar wordt dat wij gemeente van de Here Jezus Christus zijn. Een gemeente waarin God plezier heeft, waarin mensen groeien in verbondenheid aan elkaar en die in de Lelystadse samenleving licht van haar Heiland verspreidt. Dat wordt heel duidelijk verwoordt in de drijfveer van de gemeente.