Ga naar de inhoud

Afspraken App

BinnenInn is er voor wie behoefte heeft om zijn/haar hart te luchten of voor wie een gesprek wil voeren over levensvragen en zingeving.

WAT IS DE AFSPRAKEN APP?

Goedendag! Ik ben Charissa Kok, straatpastor in Lelystad. Samen met anderen ben ik verbonden aan een WhatsApp nummer. Deze app is voor iedereen die behoefte heeft aan een vertrouwelijk gesprek met een pastor; dit kan gaan over geloof, over zingevingsvragen, maar ook over eenzaamheid, ziekte of een ander onderwerp waar u graag eens met één van ons over zou willen spreken. Stuur ons een bericht en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

BinnenInn is er voor wie behoefte heeft aan een gesprek over levensvragen en zingeving. Om het hart te luchten, een ander perspectief te zien of om diepere gevoelens onder woorden te brengen. Een team Lelystadse pastores staat klaar voor u/jou.

 

Wil je graag praten met iemand die naar je luistert? Klik op de WhatsApp knop om direct een afspraak te maken voor een gesprek met één van de pastoors. Dit is gratis voor bezoekers van onze website.