Meteen naar de inhoud

Wie vormen BinnenInn?

Wie zijn onze waardevolle partners? En wie vormen ons bestaan? Op deze pagina vind je alle partijen die BinnenInn maakt tot wie we zijn. Lees vooral verder om meer te weten te komen!

MAN MET DE BAARD

Bij Man met de baard maken we koffie met karakter samen met mensen met karakter. Onze koffie maken we van de allerbeste koffiebonen die wij van over de hele wereld verzamelen. En wij geloven dat onze koffie daarom tot de beste van de wereld hoort.

DE WERELDWINKEL

Vrijwilligers van Wereldwinkel Lelystad willen iedereen aanmoedigen om bewust te kopen en zo actief bij te dragen aan de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Iedereen kan daar aan bijdragen. Koop een betere wereld, ga wereldwinkelen!

DE FAKKEL

De Fakkel is een eigentijdse boekhandel. Hier kun je christelijke boeken, bijbels, mooie muziek, schitterende kaarten en originele cadeauartikelen kopen. De winkel wordt geëxploiteerd door actieve, gastvrije en betrokken vrijwilligers die u graag te woord staan.

DE GROENE SLUIS

Kringloopwinkel De Groene Sluis voorziet BinnenInn van mooie items voor het interieur. De kringloopwinkel heeft hart voor de stad. Klanten en vrijwilligers komen er graag voor een praatje en een kop koffie. De winst van De Groene Sluis gaat naar vele goede doelen in Lelystad. Genoeg reden voor een bezoek aan deze kringloopwinkel op de Zuiverringweg. 

DE ONTMOETINGSKERK

De Ontmoetingskerk is een plek waar je God kan ontmoeten, waar je vrienden maakt, gezelligheid vindt en levensvragen kunt stellen.

HET ANKER

We werken samen aan een gemeenschap waarin zichtbaar wordt dat wij gemeente van de Here Jezus Christus zijn. Een gemeente waarin God plezier heeft, waarin mensen groeien in verbondenheid aan elkaar en die in de Lelystadse samenleving licht van haar Heiland verspreidt. Dat wordt heel duidelijk verwoordt in de drijfveer van de gemeente.